人気ブログランキング | 話題のタグを見る

ブログトップ

Japanese Kitchen SAKURA Party Diary

WINTER Menu arrival now!

We prepared new winter menu...

・Udon noodle with sweet soy Tofu and egg
        (さぬきうどん、きざみきつねとたまごのせ)
・Deep fried cabbege and pork mice with special ginger soy sauce
(キャベツメンチカツ、特製 生姜醤油)
・Tofu and Hakusai cabbege Nabe with Ponzu sauce
        (自家製湯豆腐と白菜鍋 自家製ポン酢と柚子胡椒で)
・Grilled Wild duck Sukiyaki sauce
(鴨肉の鍬焼き)
・Cyawan mushi
        (茶碗蒸し)
・Massule and Spring onion vinegrett Miso sauce
(ムール貝有機栽培ネギの酢味噌和え)
・Fried curry bread Japanese style with Panko
(日本の昔のカレーパン)
・Seafood Rikyu grill with shichimi papper  
(シーフードの利休焼き)
・Banana Tempura
(バナナの天婦羅) 


・・・・・・・・・・ 
         
We provied Other menu every day change...evolved everyday.
Please try to reservations , it littke bit hard but....we looking forward to meet you at
Japanese Kitchen SAKURA

その他いろいろ、毎日メニューは進化してますよ。
予約難しいけどトライしてね。
SAKURAでお会いできるのを楽しみにしております。

店主 敬白

by SAKURA-Party | 2012-06-29 09:02 | NewZealand